Harboe Visitor Centre

THE FLOOR PROVIDES A CONTRASTING WARMTH TO THE OVERALL IMPRESSION OF THE VISITOR CENTRE

At the new Harboe Visitor Centre in Skælskør, Denmark, the choice fell on a Solid Oak Plank Flooring from Junckers. The floor provides a contrasting warmth to the overall impression of the visitor centre

The Visitor Centre blends with its maritime surroundings - as if the building is born out of its location on the edge of the fiord. The centre adjoins existing administration buildings and merges with the dense waterfront environment to accentuate the character of the site.

In September 2018 The Harboe Visitor's Centre received an award from The Municipality of Slagelse. One of the reasons being "an architecture that beautifully interprets and strengthens the character of the existing buildings and offers beautiful and inspiring meeting rooms and meeting points on the edge between the city and the water."

Photographer: Morten Nikolajsen

Categories

  • checkOffices

Square meters

0 m2

Architect

PLH Architecs

Contractor

Harboe Bryggeri

Country

Denmark

Location

Skælskør

Floor type

Plank

Wood type

Oak

keyboard_arrow_up



picture_as_pdf