Oasis Community Center

QUICK AND CLEAN INSTALLATION

​Like most projects without a slab recess, the increase in floor height was a primary concern. Junckers Ultra low-profile Clip System at only 1 1/4”, allowed for easy transitions at doorways, and an easier elevation of the backstops to the height needed. 

Since the Community Center couldn’t shut down for the improvements, the pre-finished, quick clean installation of Junckers, made it an attractive choice.

Beneath the wood floor is a performance sport foam that provides the shock absorption. The wood floor is then Clipped together in a way that allows for individual plank flexing while the floor is in use.  

Categories

  • check Arenas and Sport Halls
  • checkBasketball

Square meters

400 m2

Contractor

Performance Sports Floors

Country

USA

Location

Stockton, California

keyboard_arrow_up



picture_as_pdf