DSV Headquarter

A WELCOMING HEADQUARTER
Oak plank Harmony was chosen, in the big impressive atrium that characterizes much of the vestibule, when the new headquarter for the transport and logistic transport company DSV was built.
 
The headquarter is built like a square, but with rounded corners, so the building appears inviting. This architectural ploys go back indoors, and the absence of sharp edges emphasize the welcoming nature which is further enhanced by the large - and of a commercial building something unconventional - atrium that you enter.
 
The floors were treated with Ultra Matt laquer.

Categories

  • checkOffices

Square meters

1700 m2

Architect

PLH / Moe A/S

Contractor

DS Flexhal A/S

Country

Denmark

Floor type

Plank

Wood type

Oak

Segment

  • checkCommercial
keyboard_arrow_up picture_as_pdf